Op daguitstap naar Lier

Ieder jaar maakt Ruud een aantal uitstapjes, waaronder ook naar Lier. Lees hier zijn ervaringen.

"Lier is een mooie en gezellige stad, vooral de markt en de straten daaromheen. Ik kan er echt naar uitkijken om zo’n uitstapje te maken. Op 8 mei gingen eindelijk de terrassen weer open. Ik kon dus niet langer wachten en plande op maandag 10 juni mijn uitstapje naar Lier.

Ik reisde vanuit Turnhout met de trein naar Lier om vanuit het station door te wandelen naar de markt om daar op een terrasje te genieten van een lekkere tas koffie met een sigaretje. Kijkend naar het langskomend volk, het bewonderen van de gevels en genieten van de sfeer in dit gezellig stadje. Daarna maakte ik een wandeling langs het water, de Zimmertoren en via het Begijnhof belandde ik terug op de markt. Op een terras heb ik mezelf getrakteerd op een lekkere maaltijd om nadien de trein huiswaarts te nemen. Ik heb de rest van de avond nog nagenoten van het uitstapje.

Voor mij is het echt belangrijk en nodig om soms even weg te gaan, er eventjes uit te zijn en mijn gedachten te verzetten.  Sommige mensen maken een citytrip naar Barcelona, maar voor mij is een uitstapje naar Lier ook al heel deugdzaam."

                                                                                                     

MENU
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram